About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Sunday, November 29, 2009

Miss Keh??

Alkisah lah seorang dara yang cantik lagi rupawan tapi tahap kebodohannya agak kritikal, disebabkn tulah seeloknya dia dikenali Sunti telah menang Miss Kampung Kelapa 4 Tahun berturut selepas Mak Cik Goyah pencen dari pertandingan…

One day, Sunti pergi ke Kedai Pak Pesot tuk beli kelapa.

Sunti: Kelapa sebiji, tak nak kulit

Pesot: Buat aper kelapa ni Miss Sunti..

Sunti: Entah, bapa suh beli.

Pesot: Kelapa dah habis Sunti, kalau nak Sunti p lah panjat pokok kelapa tu, pak cik bg free.

Sunti pun dgn semangat panjat pokok kelapa tu bila terdengar perkataan FREE.

Pak Pesot dengan penuh berahi pandang ke atas, menikmati panorama hutan tebal yang berbukit bukau … kebetulan emak Sunti lalu kedai Pak Pesot selepas balik dari forum gossip..Dengan terperanjat mak sunti menjerit melihat anaknya panjat pokok kelapa.

Emak: Suntiiii!! Dia orang nak tengok seluar dalam kau!!

Sunti: Ye ke mak?. Er.. Er.. Takpe mak!(Sunti menjerit balik) Sunti tak pakai seluar dalam pun!

Monday, November 23, 2009

Sangat Kesian !!!

Ayah: adik, cepat! Selamatkan diri sebelum gunung satu lagi meletup!!

Adik: tapi ayah, ayah macam maner?? Adik tak boleh pergi tanpa ayah!!

Ayah: PERGI !!!! Saya kata PERGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Badan adik dah berpeluh-peluh. Lava yang berwarna putih meletus tegak tinggi. Menggelegak. Blup, blup, blup..

Lereng-lereng runtuh satu persatu. Adik kena cepat. satu gegaran yang kuat seakan gempa bumi. Adik terjatuh dan hampir-hampir saja termasuk dalam kawah yang besar…

Lautan lava putih di bawah makin lama makin meninggi. Lava putih tersebut diikuti oleh lava berwarna merah…blurp..blurp… Adik jerit, "Ayah!!" Tapi ayah terus dtelan oleh lava putih.Adik lompat dari satu batu ke satu batu dan akhirnya sampai di satu kawasan rata. Di tepi dinding gua tu ada satu lubang hitam kecik. Di situ, adik masuk untuk menyelamatkan diri…

:

:

:

Arghhhh!!! Jerit Pesot dengan gigihnya memicit Jerawat yang dah cukup masak depn cermin… Pesot menahan kesakitan yang amat sambil memicit sehingga lah keluar cecair kaler puti dan darah..GIGIH sekali!

Saturday, November 21, 2009

Blogger jadi Model Jepun!

Waduh! Waduh! Dah lama beta tak mengupdate blog beta ni tapi tetap bersyukur sebab tetap ramai peminat (erm..ada fan keh??) tak enti2 melawat blog I ni..sebenarnya bukannya aku x ad idea but i balik bersekolah so very2 busy…but I ttp syukur gak sebab sem ni dapat gak dean list lagi ke 6 haha..ok straight to my crazy writing..

!!Pencarian Model Malaysia bermula!!
1. Korang nak jadi model? Kebetulan, kebetulan sahaja, kitaorg mencari model untuk tuk antar ke Jepun!!

2. Muka korg mestilah meletop! Extreme Super Duper Ultra Hard High tip-top dan mantop!

3. Mesti pandai! EXAM mesti markah 100% (kalau BM 30%, Sejarah 20%, Math 30, Bi 20% hasil tambah semua =100%.erm.. boleh lah jugak!)

4. Yang kureng menepati criteria atau tak MEMENUHI syarat then akan MEMENUHI tong sampah mickey mouse I, sorry to say.. U Rejected!

5. If selected, kitaorg akan jadikan korang model full time, part time merangkap cleaner dan korg boleh jadi femes macam Richeal Phil atau Amber China. Betul, Betul, Betul!


6. Jika korang fikir korang layak (katakan YES dalam hati), hantar kan ke….malaysiancleaner@cleaner.com


P.s: Oh yah, P Jepun tak ada life insuran ok!! Sb Jepun tu selalu ada raksasa, nanti kalau terperangkap dalam pertempuran Ultraman dan raksasa, insuran tak tanggung k!! self service k!!