About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Sunday, January 11, 2009

iPod Nano MP3


IPod ni unik sikit, MP3 ni boleh tukar lagu dengan hanya shake jeh, so berita baiklah untuk warga warga yang malas tahap dewa nak tekan butang tukar lagu MP3 hehe... Ah, one more things, tilt or turn iPod nano on its side, and you will listen, watch and even play. You also can flip through your albumart with cover flow. Or, vertically speaking, see more albums and artist at one time...wah hebatnya!! Nak pilih lagu, cari cover album lagu tu eh kat skrin...Canggih siot! Selain letak gambar and main game, boleh jugak tgk movie, TV shows and videos di skrin iPod ni...
Perrrrgggghhhh... Hampir Setaraf ngan PSP 3006 saya jeh, nasiblah takde wifi, kalau tak, confirm menyesal beli PSP!!

No comments: