About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Saturday, October 10, 2009

Tema: Jalan Raya Sesak( tak sesak sebenarnya bu-wekk)



Posted by Picasa

Nantikan tema seterusnya ya, pokok-pokok besar.

25 comments:

Ejay said...

sesak apanyer... x sesak pun!
lengang je aku tgk pic tu...

hey there syaira said...

sesak nye jalan..lalalala..;p

fiD said...

memang sesak mate tengok.. haha

shafarshahril said...

sesak nafas

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

To ejay..yelah, pasal hang, aku trpaksa tukar tajuk hehe

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to hye...
lalallala...sesak betol lah ...memang sesak...sesak lagi mata memandang sesak lagi bahu memikulnya huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to fid..
sesak mata tgk...macam mana sesak mata lu... tulah byk tgk bukan bukan huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to shafarsharil..
EH??? sesak nafas, nak aku bagi cpi mulut ke mulut keh?? huhu

Siti Fatimah Nabihah said...

hahaha.. sesak nya! sesak bg ko lah ni! okok

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to siti fatimah...
sesak sangat lah..sampai kitaorg turun keta jalan kaki jeh balik(ni aku tipo jeh huhu)

imHepPie said...

ko drive smbil snap ke...

azzaliena suziantie feisal said...

lalala...sesak sesak

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to imheppie..
takdolah.. member aku yang snap kan..dye baru beli lens baru ..kalau aku drive sambil snap...mampos lah..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to azzaliena..
lalala..lalala..lololo..lololo..sesak ape?? mesti tak pose 6 ni kan tuah sesak hati huhu

ZARA 札拉 said...

woot~
berjalan je ni~
pergi mana jak kau bah?

P/S: aku sudah ada YM baru~

sfz_zara

Da' daffodil D said...

wow. i like the 3rd pic! :0

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

To zara..
p angsana jak bah...kau tahu kah apa itu angsana?? kau jangan ta tahu pulak huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to daffodil..
same here.. i like 3rd and fourth haha

tengku_fir21 said...

owwhh...
lenggang nyer....









*singgah ler ke blog.dah update.

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to tengku...
sesak lah!! huhu..
okok.. nanti aku beraya kat blog tengku yeh huhu

saya_arief said...

nice pics...

FREE SUMMIT BLOG said...

Popularkan Blog Anda Join Bersama Kami

http://blog-blog-bicara-sempoi.blogspot.com/

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[saya arief]
thank you banyak!!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[free summit blog]
ok sure bro, tp nak post tu macam maner yeh??

rAy jR...@...Aliff said...

nice 0ne...