About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Saturday, November 21, 2009

Blogger jadi Model Jepun!

Waduh! Waduh! Dah lama beta tak mengupdate blog beta ni tapi tetap bersyukur sebab tetap ramai peminat (erm..ada fan keh??) tak enti2 melawat blog I ni..sebenarnya bukannya aku x ad idea but i balik bersekolah so very2 busy…but I ttp syukur gak sebab sem ni dapat gak dean list lagi ke 6 haha..ok straight to my crazy writing..

!!Pencarian Model Malaysia bermula!!
1. Korang nak jadi model? Kebetulan, kebetulan sahaja, kitaorg mencari model untuk tuk antar ke Jepun!!

2. Muka korg mestilah meletop! Extreme Super Duper Ultra Hard High tip-top dan mantop!

3. Mesti pandai! EXAM mesti markah 100% (kalau BM 30%, Sejarah 20%, Math 30, Bi 20% hasil tambah semua =100%.erm.. boleh lah jugak!)

4. Yang kureng menepati criteria atau tak MEMENUHI syarat then akan MEMENUHI tong sampah mickey mouse I, sorry to say.. U Rejected!

5. If selected, kitaorg akan jadikan korang model full time, part time merangkap cleaner dan korg boleh jadi femes macam Richeal Phil atau Amber China. Betul, Betul, Betul!


6. Jika korang fikir korang layak (katakan YES dalam hati), hantar kan ke….malaysiancleaner@cleaner.com


P.s: Oh yah, P Jepun tak ada life insuran ok!! Sb Jepun tu selalu ada raksasa, nanti kalau terperangkap dalam pertempuran Ultraman dan raksasa, insuran tak tanggung k!! self service k!!

29 comments:

.millalara. said...

sudah katakan YES dlm hati ohhh ;)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha..Waduh, cepat giler mendaftar, pandai ckp jepun tak haha..

hans said...

aku dah model leh masuk contest nih tak?hahahaha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[hans] hum, dah model nak masuk gak? semua kau nak sapu kan haha! Tgk spm gak, spm 10o makah tak haha

poksudaus said...

yes2 ;D
hahaha :D

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[poksudas]ramainya YES, ni ramai persaing ni..huhu

Judiene said...

hey
thanx coz sudi komen kt blog aku
sggh2 ler selalu
hehehehe!!

=)

misz benida said...

dean list..congrate2...wa kgum sma lu..haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[Judiene] haha sure bro, same here, lain kali lawat blog saya bawa buah tangan taw haha

aZizoL said...

hi ritz..tengkiu singgah blog aku..wah..aku nk g jepon saje2 bleh?,xnk jadi model..nk ikot jek..bleh la..ahaha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[misz benida] haha thank thank you..tak nak bagi award keh?? gula gula keh haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[azizol] huh? boleh boleh boleh, .. tapi kos kuar dompet sendiri lah, jgn makan selipar jepun sudah haha

Kuwe said...

acap2 dpt dean list nih.lu jampi apa time masok peksa.

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[kuwe]... huh pakai susuk pandai jeh, nak tempah tak, cari jeh jat guardian haha

Cik Cookie said...

Cik Cookie mengidam nak jd model Papua New Guinea

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[Cik Cookie] huh? pelik tapi kalau nak , harus p itamkan kulit dulu atau dah memang itam natural lagi bagus haha.. =_=

acap said...

model suar dalam ker?

bias® said...

model?

hans said...

hahhaha
SPM aku 99.9 ja markah
bundar kira 100 la?
kira layak la nih?
haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[acap] erm, kau nak keh?? Layak keh?? Haha model bra nak?? Haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[bias] yeap, ku nak isi boring keh?? Nak model suar dalam gak keh haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[hans] sorry to say, u rejected haha..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

yeay~~!!
jepon!!
yuki2~~~~

hahahaa~~
sasau aku ni
aku takmo jadik model tapi aku nak gi jepon
bley tak?

acap said...

kalo model bra,saiz breast bape?
wakakaka.
ciss

Daffodil D said...

amber china?hahahah. sengal..

J@J@ / Bini The Rock said...

Model utk ape nih???

Iklan gigi Darlie ker?
xB

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[acap] huh? kau cuba p ukur..rasanya kau saiz babyS..haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[Daffodil] salah keh?? dah tukar nama keh??

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[Jaja] gigi kau putih keh atau kuning langsat? kalau kuning, p sental ngan berus besi baru mendaftar haha