About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Sunday, November 29, 2009

Miss Keh??

Alkisah lah seorang dara yang cantik lagi rupawan tapi tahap kebodohannya agak kritikal, disebabkn tulah seeloknya dia dikenali Sunti telah menang Miss Kampung Kelapa 4 Tahun berturut selepas Mak Cik Goyah pencen dari pertandingan…

One day, Sunti pergi ke Kedai Pak Pesot tuk beli kelapa.

Sunti: Kelapa sebiji, tak nak kulit

Pesot: Buat aper kelapa ni Miss Sunti..

Sunti: Entah, bapa suh beli.

Pesot: Kelapa dah habis Sunti, kalau nak Sunti p lah panjat pokok kelapa tu, pak cik bg free.

Sunti pun dgn semangat panjat pokok kelapa tu bila terdengar perkataan FREE.

Pak Pesot dengan penuh berahi pandang ke atas, menikmati panorama hutan tebal yang berbukit bukau … kebetulan emak Sunti lalu kedai Pak Pesot selepas balik dari forum gossip..Dengan terperanjat mak sunti menjerit melihat anaknya panjat pokok kelapa.

Emak: Suntiiii!! Dia orang nak tengok seluar dalam kau!!

Sunti: Ye ke mak?. Er.. Er.. Takpe mak!(Sunti menjerit balik) Sunti tak pakai seluar dalam pun!

41 comments:

cik lubakpink said...

hahaahaha~

bongok r sunti uue..

et said...

senget seh..ikh3~

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
sengal siot!!!

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

lama tak datang sini…ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….

adoi dia orang skodeng plak.... cehh... pantang dapat peluang... melampau tul lah....

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[cik lubakpink] Bongok?
[Et] senget??
[Lord Zara] Sengal???
next?? ape lagi yg sesuai?? keke

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[Afzainizam] thank you sbb bagi koemn yang panjag dan bermakna.. haha keep on going guys..teruskan usaha berblogger!

shafarshahril said...

kahkahkah..gatal eh

Fauzzan Helmy Anuar said...

Hahahahaha
Thanx 4 that entri
Really makes me laugh
Hahahahahahaha

|| iekabean || said...

bertuah punya sunti. apa laaa!
hehhh..

Rozita said...

dasat nya ko sunti oiiii

Arief Arf said...

bimbo la sunti ni.
haha

abe long said...

lg dasat is tuan blog

zul said...

apo da... sengal sengal siot jek...

.ella ainnadjla. said...

colorful blog..
nice..=D

syaf said...

hahah........sengalllllllllllllll

Rowena Chasez said...

hahahaaa....
mengong pnye sunti...

bias® said...

best betul?

enyheartsdiamond said...

bodoh la sunti ney :))

nand nasyari said...

pakcik tu hebat... x)

i'msosupernotcool said...

berkesan taktik pakcik tuh..
gud2..

btw thx drop kt my page..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[shafarshahril] betol betol betol macam ko haha

[Fauzzan] laugh until kencing??

[Iekabean] ni anak bean jenis ape yeh?? bean hijau keh?

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[Rozita] Rozita che wan datang bloh saya!! ade jugak artist datang yeh huhu

[Arief] Bimbo?? thanks for the new word dude haha

[abe long] sape? sape? sape tuan bloh nyer?? tak kenal pun??

[Zul] sengal keh atau siot?? confius sikit??

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[rowena] oh benggong, ingatkan binatang apa tadi menggong no haha

[Bias] best sgt keh??

[enyheatsdiamond] pjng nyer nama....

[Nand] lu oh satu kepala ngan pkacik tulah kan...

[i'm super not cool] lawa sweater, pinjam jap boleh?? haha

avid gunner said...

haha...siot...seronok org bawah tgk...

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
aku nak suruh sunti turun dan ganti dengan orang yang berjantina lelaki boleh?


LOL!

Fyzal said...

perghhh.. kalau ada 10 sunti ag.. sonok sumer laki kat kg tu

eija ^_^ said...

bodo jer pempuan tuu :)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[avid gunner] seronok! sape kata tak seronok! kalau kau join lagi seronok kan...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[lord zara] huh? nanti pokok kelapa jadi pokok pisang pulak haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[fyzal] 10 sunti?? sekali ngan fasha sanda lagi best kan huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

[eija] Haha, dah dilahirkan macam tu, takpe bodoh, yang penting lawa haha

Anonymous said...

Here hav a luk www.loveduniquething.blogspot.com

ringo said...

hahahaha,bengong punye sunti.
btw,great picture

heytheresyaira said...

LOL! LOL! sengal! hahaha! :))

性感的我 said...

人生有些波折,才能有些成長,所以不論順逆,凡是成長、成功的助緣,都應該心存感激。 ..................................................

hellioz said...

haha~

NawalZamrose said...

hahha.sengal ubi sunti tue.

太可怕 said...

人要先學會做一隻駱駝,然後才能做一隻獅子........................................

曉豪 said...

以簡單的行為愉悅他人的心靈,勝過千人低頭禱告。 ..................................................

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha..member semua..saya akan kemali bulan may 2010 anti, sorry lah, saya busy ngan Projek Sarjana Muda saya skrg.s sorry, thanks for u support!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)