About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Wednesday, March 11, 2009

Cite ttg calon2 tapak kaki sinderela…(Entry X rasmi)

Unknown Tapak Kaki Label Xppm..
Dalam kebosanan Putera Makhota Ahmad Saiful dari negeri Pontian Zealand mendengar kuliah yang extremely BOSAN… akhirnya pembantunnya yang dikenali Merlin Ritz Ensem+ Comel telah berjaya menangkap gambar tapak kaki sinderella yg dijodohkannya untuknnya..tetapi tapak kaki tersebut tidak diketahui sape tuannya..dengan itu bermula pengembaraan PM Ahmad Saiful mecari tapak kaki tuannya, dengan hanya dibantu gambo tapak kaki tersebut adakah putera buangan tersebut dpt mencari jodohnnya…Setelah putera mencari dari pontian hinggalah ke tpt yg terindah di dunia iaitu Tawau Zealand akhirnya beliau telah berjaya ringkaskan 5 calon tapak kaki tersebut… Marila kiter discuskan calon-calonnya dgn diskripsi tentang ciri tapak kaki diorg….
Sheila …Tapak kaki penuh dengan permata made from plastic(kalau boleh kaki tu pun diperbuat permata plastic jugak)---Calon A

Nurain …Tapak kaki penuh ngan rantai mcm rantai motor, tapi rantai yang berbunyi ah…ala2 bollywood ---Calon B


Radhiah… Tapak
kaki saiz baby semut, baby semuat yang berumur 2 saat…(X sesuai jugak) --- Calon C

Fauziah…Color tapak kaki beza gler!! Macam ying dan yang… -- Calon D


Pikah….Er????? Ape nk kata yah? Ah tapak kaki selalu bogel lah(maksudnya kosong ah, jgn pikir benda laen pulak)---Calon E


Soalannya sape kah tuannya tapak kaki tersebut... Putera Makhota Ahmad Saiful very very stress skrg mencari tuannya sebab pontian island kekurang zuriat buat masa ni huhu...

Cite ni hanyalah fiksen semata-mata...khas untuk release tension jer...jgn serius sgt pulak percaya cite ni yeh...

Entry ini akan didelete selepas 3 hari...Hanya untuk tontonan umum sahaja .. U..sowy
.

7 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Eh!!

kaki sapa tu wei?

hahaha~

kecik ahh..kalau aku mau kena pakai kasut saiz 7, 8 or 9..

esok aku usya kat luar kelas Kalkulus..lalala~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

owhh..and again Mr. Ritz..

I'm the first commentator..=p

Ritz @ Richeal Phil said...

huhu tak boleh bagitaw lagi kang tak suspen pulak.. tunggu tuan punya kaki bagi comment dulu.. tunggu ...

Anonymous said...

em, tapak kaki yg smpi sekarang belum d temui empunyanyer...kecian kt pm ahmad saiful tu biler la agknyer dpt btemu jodohnyer..sape yg rela mbantu "bagindA" mcari jodohnyer..neway, sy adalah bukan orgnyer...

Anonymous said...

huhu, pndainya ko wat cerita..kesian pm ahmad saiful, mncri dr utara ke selatan mbwa dr timur ke barat, tp x bjmpk lg ye..well, ak no komen, hehe

Anonymous said...

masih belum djumpai ke empunya kaki tu???..

Ritz @ Richeal Phil said...

tak jumpa lagi..negara PM ahmad saiful dlm konflik haha