About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Friday, March 20, 2009

Creative ways to express your love…

Leave all behind the roses, card or chocolates, there is more creative and funny ways to show your in love together with you partner. Simple. Just go to the nearest T-shirt store and design shirt like above pictures… Orang dari 10 km jauh pun boleh nampak baju tu…dah taw korang berpasangan, tak yah heboh sini, heboh sana metro sini, kosmo sana haha… Sape nak dating ngan aku pun, sponsor ah dulu baju macam ni untuk aku… keke(syok sendiri...).. Summary yer... Teknik berdating sekarang dah semakin berubah..so kalau nak buat special sikit percintaan tu, boleh jeh design baju macam ni kan... takde hal punya lah ...^-^

3 comments:

your exmate said...

WhO wAnt to make shirt for you woh!
kEmbANg bulu ketiak!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahaha..

kau mau ka ritz?

sia buat untuk kau...

tapi tulis camnilah..

"this is my Junior --->>>utk kau"

"This is my SENIOR ---->>> sia punya bah"

ahhahaha~

Ritz @ Richeal Phil said...

ah betol kan..kang kat fakulti, boleh lah jalan sama2 supaya semua org persan kan huhu