About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Sunday, February 1, 2009

3 straight day watch midnight movie!!

1st day: Underworld 3: rise of Lycan (12.oo am) CS, JB
I had to say that watching vampire and werewolf fight is one of my most intresting part. But as for this movie, i had to say that is not so good but at least it is better than average. It is just simply for entertainment. Comparing to the previous two movie, i think the other two is much more better. The movie is quit straight forward nothing special. Its kind of fun to watch two different sides fighthing for their rights. With add on effect like blood and some brutal move.. cool... but one more things, the vampire in this movie i more like human rather than vampire, only Viktor look like really vampire..
2nd day: Red Cliff 2 (1.30 am) CS,JB
Lah, we arrive around 12 am, forget to check the schedule at internet(kind of silly)... Consider no interesting movie on that day except Red Cliff 2 at 1.3o am, terpaksa lah jugak beli red cliff... nak menunggu nyer tu dari 12 am ke 1.3oam macam menunggu sebulan... !! AH!!! But the movie is not disapointing.. i mean it's a great movie with great effect and strategy...The Film tries to be smart..showing you the strategies and the individual character's intellect.. A lot of ppl die in this movie... keep wondering..when a character from another movie dies.u feel his pain,u sorry for him,u feel how great noble he is..but in this show..u feel none...many great leader are just looking to waste their life here... takde perasaan kot aku ni, tp tgk titanic, satu baldi pulak air mata ku keke.. kalau nak ajak tgk sekali lagi, boleh jer, kalau sponsorkan tiket wayang lagi lah aku suker!!
huhu.. but make sure you understand their complex chinese tradition analogies first...

3rd Day : Sifu and Tongga (11.55 pm) CS, JB

Ingatkan dah tak nak tgk dah tapi memandang cite ni jeh tinggal blum tgk, terpaksalah beli.. OMG, this story so simple and nothing special pun, semua lawak tu dah expired dah.. nabil pulak berlakon dengan aksi yang dah besa tgk dah... Saiful Apek pulak trend berlakon macam tu jeh...sama jeh dari cicakman1 sampai lah cite ni, x ubah2. Seriously, versi cite ni sama jeh dengan cite apek sebelum ni. daraipada letak wayang, baik letak kat cerekarama tv3. lagi laku kot.. tapi on the bright side, cite ni sesuai lah bawa kuarga tgk, boleh jugak merapatkan silaturahim(saje nak jadi baek sikit keke)...

Fourthday cannot watch movie oledi lol, because dah bankrap keke

2 comments:

natalie chew said...

Kenapa byk tengok movie ni? Aktiviti tahun baru cina ka?

Kalo ada angpow mu, mesti sampai chap goh meh kau tengok midnite movie.

Sebastian said...

apasal tak ajak aku tgk wayang. Tak nak friend with you lah.