About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Wednesday, July 22, 2009

3 perkara yang korang tak tahu!!

Watak: Kucing nama Suresh dan Kucing nama Shanti
Scene: aras bilik aku
Mangsa: habis buat bising, aku nak tido pun susah giler! Dahlah esok ader test!!
Masa : 1.20 AM
Konfrontasi antara dua kucing tu telah mewujudkan 3 teori bijak aku.. bijak kan(hah, aku nampak korang angguk, betol lah tu )
Ader 3 kemungkinan kucing tu gaduh..

✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
✖a. Ejek mengejek dan gurau berlebihan
Shanti: kucing buangan !!! tak tahu malu punya kucing!! Miaw!! Miaw!! Kucing muka setan!! Miaw!!
Suresh: Oi minah, kau tu kucing kurap,, sial nya betina kurang ajo…miaw!!MIaw!! Miaw!!
Sambil tarik rambut , ehh salah ., tarik bulu hah..

✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
b. Test vocal nak masuk Cat Idol
Suresh: Gemilang itu semakin pasti ku gengam!!!! MIAW!! MIAW!!MIAW!!! Gementar harus jangan jiwaku harus bertenaga!!! Wooooooo…meowww!!!!!!!!
Shanti: You can stand under my Umbrella.. Miaw miaw mi mi mi( ala2 mcm Ella ella eh eh eh) ..Under my umbrellaaa…

✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
c. Beromen
Paviti: Cepat lah bang, laju lagi… laju lagi..tUT TUT tTUUUTTTTT..----maaf, saya tak patut masuk teori ketiga ini!!

✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖

P.s: kot laa ada tuan punya kucing shanti & Suresh kaler kelabu/hitam dok kat area asrama aku yg kehilangan kucing, jgn la laporkan ke balai berhampiran ek… kucing anda selamat di tempat yg baru… dan mungkin dia lebih bahagia di sana… hehehe…

23 comments:

SasHa Lee said...

oitt itu kucing aku tue.. ko jagn kacau diorang tgh buek anak...ahaha;P

Nadhirah Zamrose said...

oi teori ketiga...XXX
kucing tu bwt interview nk join mafia la ;P

putra said...

mana ko tau nama2 kucing tu hah?kucing2 tu bgtau ek?maknanya ko pun kucing gak ar sbb ko faham bahasa kucing..heee

ZARA 札拉 said...

hahahha~

aku suka kan kimia...hahahah~

sebab kucen tak bleh masuk lab~

EN.ROBOT said...

kamu patut letak kemungkinan "c" tu pada "a".,.lebih tepat rasenye,.
ngeee~

tengku_fir21 said...

dia dh pergi alam baru ker..??

naqiubex said...

Hahaha... Hebatnya imaginasi kamu..

bias® said...

kucing????

Ejay said...

ha-ha-ha

Adeqq said...

mengapakah name kucing sedemikian? ahahaha..

btw, awk ke yg mntak link lagu alif - pleasepleaseplease tu?

shafarshahril said...

tapi kan..
kenapa kucing ak, klu ikut teori ke3
die xwat bunyi cmtu
tp die ckp.."abg, laju2 lg..hiyakk"

sori..mencemar duli di blog kau

Masz said...

cmne ngan bndr kuching lak?

arfahadnan said...

kamu nak test lagi boleh fikir mcm2 yer..

alhariesz said...

Perkara ke-4 Yang Kamu Tak Tau:
Kucin2 tu tgh wat discussion ar....stadi group...kan ke esoknya nak exam....

:D

QeMa said...

erks!
tinggi betul imaginasi anda di kala marah ye
hehe ^_^

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

will answer u comment okay!! masi musim demam lagi ni !! later i will answer this end of week

Lifesaver said...

asihh!!!suka benar kucing ini dgn biology....

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to shasha lee: oh kucing kau yeh, kalau taw kucing kau, aku letak gas racun terus haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to nadhirah: teori ketiga tu tu budak 18 bulan ke ats jeh yeh huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to putra;
bukan kau yang bagitaw yeh huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to zara: kucing tu tak naka masuk lab bukan sebab kimia tapi sebab sebatian dikenali ZARA hah

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to en robot..
haha gatalnyer keke

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to tengku..
alam yang lebih baik