About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Friday, July 3, 2009

Mum Vs Sale!

▄▀▄Alkisah lah satu hari lagi…▄▀▄
Mum: Ichat oh ichat… turun jap…
Ichat: Yeh mum, tgh tgk video ni, jap lagi saya turun .. naper??
Mum: Ni hah, tadi mak nampak ada sale ni jadi mak belikan lah, muat tak ngan ichat ni??
Ichat: (mesti baju lagi ni??) hah muat lah tu, berapa byk mum beli??
Mum: 6 jeh dah murah kan..
Ichat: 6!! Biar betol, byk nyer!!
Mum: hah ialah, ader kaler putih, merah, hijau.. erm..pink pun ader gak tapi pakai jeh lah pink ni sebab dah sekali, takde org nampak pun nanti..
Disebabkan ayat mummy yang memusykilkan tu aku cepat2 turun ke bawah…
Ichat: (terkejut dengan apa yg saya nampak) Mak!! BO…BOX…BOXER…Eeee..mak ni, tahulah saya beli nanti, malunya kalau org tahu ni!! Jatuh water face karang!!
Mum: yelah, dah mak nampak boxer kau dah ber*^$#%%%&*(tut tut tutttt..harus ditapis!!), hah cepat lah p try..nanti tak muat membazir jeh beli!!
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖

P.s: Ichat itu bukan saya!!
P.s.s: Ichat tu bukan bukan saya!!!
P.s.s.s: Ichat tu bukan saya lah!!!

32 comments:

azzaliena suziantie said...

hahahah
yeaaa
pink kiut lah ;p
hahahaha
pink boy lah nanti ;p

Da' daffodil D said...

persoalannye....siapakah ichat?ngeee~

alhariesz said...

wakakaakakakakaaa...

kiutnya....best nye mak kamu...ICHAT!!

:D

Nadhirah Zamrose said...

ala ape slh nye pink pun..comel gak

p/s:eley ichat tu die la tu,malu2 lak

jejaka anggun said...

mak ada beli bra skali x?

Nazra~ said...

hbis siapa ichat tu?

haha

^_^

bias® said...

orait what boxer pink?

cik lubakpink said...

weyh..kaler pink pon ader..
pandai mk ichat tue pilh erk..
mslahnye siapakh ichat tue..
haha..

SasHa Lee said...

hehehe.. ok la tue nampak cute wat..

baguslaa mak awk prihatin ngn awk ICHAT.. kalu tak sy rasa Boxer awk yang ##$%&&?$ tuuut tue tak bertukar pasti lagi teruuk jadinye...

EN.ROBOT said...

boxer itu lambang kebebasan,,,.~
ngee,..,~

zul hafixi said...

ko nih... seb bek ko bkn ichat...

ZARA 札拉 said...

hahaha~

kau lah tu bha~

mesti sa punya tuh~

ngaku jak lah~

gua stomek said...

ala malu plakz lu nak ngaku....boxer renoma tu....tapi celup ar.....hehehehe....

tengku_fir21 said...

huhu..pink seksi beb...

░♥si lampu neon♥░ said...

ok je kot name ko ichat, naseb bek bukan anje ke ..boboi ke.. heh

aku mau saleeeeeeeeeeeeeee

takpernah dapat g sale..mesti time aku beli je dah abis sale!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Azzaliena: sape pink boy?? dun know..dun know

Da'daffodil: jawapan persoalan tu adalah rahsia cepu emas haha

to alhariesz: Saya bukan ichat lah!!!!!!!! Bukan BUkan bukan!!! uwah

To nadhirah: pompuan pakai tak pelah haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Jejaka anggun: bra tu wajip lah kan.. haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Nazra: Tu tak dapat diketahui lagi yeh..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Bias: huh,, pink? I think I spell wrong kot haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Cik Lubakpink: tulah masalahnya, ichat tu emain confidential under CIA!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Shasa: Wah dye dapat faham apa tu tut tut tut!! Respek lol!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Zul: huh nasib baek hah!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Zara: fitnah dosa besar kak zara! Ingat agama kak zara hehe

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Gua: Eh! Ori yeh! Takde celup2!! (mcm kantoi jeh)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Tengku: seksi ni part yang maner yeh?? Was2 sikit!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Lampu Neon: huh, sale baru beli bocer keh? Pelik sikit lampu ni haha!

ZARA 札拉 said...

urgh~

dibaginya tazkirah pada aku..uhuks~

orang lain nda kena pun?

T__T

LIZ; said...

hahahhaha! ok sumpah kelakar ;p

babymiLosh said...

pink itu jambuuuuu.. muahahaha~

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

zara: kecik ati lah pulak dia, tak jadi lah spend mcd haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Liz: patotlah nampak kau gelak !!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Babymilosh: muka pun jambu kot haha