About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Monday, July 6, 2009

Emosionalisme!!

▄▀▄Ha… ada story!▄▀▄
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
Bebe: Yam!! Kau sental tak ketiak kau semalam? Apasal macam ikan masin basi! Siap tercium dalam radius 10 meter!!
Suriam: Hoi! ketiak aku masam ker, berhutan ke, kau peduli ape..aku pon manusia jgak! Ada feeling!
Bebe: Apasal tiba-tiba pulak emosionalisme ni!!

Suriam dan Bebe dah tak bertegur dah..
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
Pesan ritz cuma satu, berpadalah2 dlm mengatakan sesuatu. Jangan keterlaluan sehingga menggangu-gugat keamanan & kesejahteraan orang laen..Okay..Chow!

P.s✖ Untuk maklumat, ketiak gue wangi yeh..kalau tak percaya, datang sini cium ketiak gue..^-^ betol kan kan kan!!✖

31 comments:

ZARA 札拉 said...

dah2...kalau wangi pun, jgn sampai tak gi kelas arini..hahaha~

good luck untuk new sem ek?

wah!! anda adalah senior sekarang!!

EN.ROBOT said...

ok la tu ikan masin,,..,
klu bau bangkai kucen mati 5 ari..?
maw bau die nye radius 100 meter.,.,~
ngeee,..,~

alhariesz said...

memang malang ketiak yang tidak dimandikan dan di'trim' tu...ketiak pun ada perasaan...

ketiak pun nak lawa, nak wangi....baru ada chance ngorat ketiak yang sebelah lagi....

fahamilah perasaan ketiak...

jejaka anggun said...

suh si ketiak masam istinjak ketiak dia kalo x nak org saun!!!

pencemaran bau lah wei!!!

..::mrsMeme::.. said...

wahhhhhhhhhh....

wangi gile...

smpai sini....

mamai said...

terima kasih kerana singgah blog anda juga menarik...

ketiak masam....aku teringat kat cerita p.ramlee

babymiLosh said...

brapa botol deodoran abes ntk ketiak yg wangi?? ngeh3

[z@ck] said...

ketiak sapa bau tengik angkt tgn..
hahahaha

tengku_fir21 said...

approach tk kena lar tue....
wakakaka....
ketiak pun jadi isu...
sensitip btul...

Siti Fatimah Nabihah said...

lol.. bau semcam je! xla.. bau ketiak ko busuk! hahaha

a.b geldofg said...

:)

zul hafixi said...

aku suka bebe... jujur... haha

azzaliena suziantie said...

hahaha..ye lah tuh wangi..
hahahaha
comel doe budak tuh
geram mahu picit pipi die

Nadhirah Zamrose said...

btul tu!
kerna mulut,bdn binasa...mmg!
wangi ker???

SasHa Lee said...

haaha..wangi keer..?? chiit berBAU sampai sini tau..





**berBAU wangiii lerr...

Masz said...

hahaha..lwk toi!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

die gurau je kot..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Zara: senior pun bukannya dapat duit pun, junior sekarang tak pandang senior dah haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

En. Robot: bau rangka ayam sedap gak dihidu hehe

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Alhariesz: Erm, ketiak pu ader perasan keh, patot lah macam bercakap ketiak aku ni ah ahah

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Jejaka anggun: Pencemaran sampai menipiskan ozon kan kan kan

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Mrsmeme:Tau tak pergh, guna produk mahal taw haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Mamai; U welcome ^-“

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Zack; aku tak angkat tangan yeh!!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Tengku: hah, ketiak pun boleh jadi isu untuk akta ketiak gak !!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Siti; ni mesti kes tak basuh hidung ni haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

a.b geldofg: ^-^

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Azzaliena: picit pipi I pun boleh gak!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Sasha lee: hidung bermasalah …

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Sasha lee: hidung bermasalah …

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Masz: Lawak sikit

Sitie; gurau pun ader tempat nyer!!