About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Thursday, July 2, 2009

Li pikir lah sendiri!!


Baru baru ni ader member saya cite pasal die menang main nombor, agak2 empat angka lah gak die menang..
One month later, dengan penuh semangatnya die menceritakan bagaimana die spen-der money…

RM2500✖Sport rim keta yang berkilat menusuk mata!!
RM1300✖tempat duduk keta yg siap ada span lagi so duduk mcm terapung lah kot!!
RM1200✖Ekzos keta yang 5 km pun boleh dengar!!
Bla..bla…bla n other lah yang saya tak hingat lagi!

Semalam tiba2 pulak die hantar sms..
A✖ Besok teman aku p kedai hp!
R✖ Apsal, hp kau rosak keh??
A✖ Nope, tlg aku carikan hp murah-murah tuk anak ku yah..
P.s:: Anything yang anda pelajari dari kisah ini? Munkin ada, dan mungkin tak ada apa-apa…terserah…

17 comments:

hamimi said...

Moralnya... jgn belanja tak ingat dunia.hehe

cik lubakpink said...

kwan anda sgt membazir..
hehe..

tengku_fir21 said...

errmm...
kwn ko rase dia dh kaya...

bias® said...

apsal tak beli bas jek?

ZARA 札拉 said...

gile membazir orang tu bha~

gilak amat~

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ti hamimi...
betol tapi tak bebarapa tepat..next!!

alhariesz said...

diri sendiri beli yang tip top, anak2 bagi yang murah2 je....

ciaan....

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

t0 cik lubakpink..
hampir hampir tepat ...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to tengku...
ahaks! dah hampir tepat dah!! sikit lagi

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to bias..
bus tak muat lah kat tpt parking nyer haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

tO zara..
huh sampai guna ayat gilak,, wah

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to alhariez..
huh, sapelah jadi anak tu kan kan kan

Nadhirah Zamrose said...

hmm,lg syg keta dri anak..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to nadhirah..
lumrah manusia!!

..::mrsMeme::.. said...

ye.ye. tgh pikir la nii..

hahha..

SasHa Lee said...

moral of story??

nape maen no?? tak da benda laen ker nak maen..iskh22..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

Mrs mee: masi berpikir keh??

Sasha lee: maen psp tak kuar duit hah huhu