About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Thursday, June 25, 2009

OMG! Berita Baik & Berita Buruk!


Ermm... aku ada berita baik, berita buruk and berita TV1 taw...
Berita baik ni malu sikit nak cakap..Tapi ermmm.... ok ok... saya rasa saya dah...KURUS! KURUS!Wah!!!..tu jeh pun berita baik nyer...(^-")

Berita buruk nya pulak...
(eh eh jgnlah emosi dulu,korg blum abis baca lagi ni)
Saya Ritz terpaksa resting jap dari blogging sebab nak prepare thesis ...sedih kan kan kan...(sekarang baru boleh korang nangis keke)


P/s✖will be back on July!!(Dahlah menangis tu..)

24 comments:

putra said...

tak sabar nk jumpa ko..nk tgk betul ke dah kurus?hehehe..ntah2 dah tinggal tulang jer..

naqiubex said...

Fuyoo.. buat thesis ke.. ttg apa?

alhariesz said...

write right! ok...all the best bro...

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

hahaha...tahniah2 sbb dah kurus...gud luck ngan thesis:)

Nadhirah Zamrose said...

ok2
*menangis*

ZARA 札拉 said...

owh ritz...

kongsi lah rahsai kau tu~

hehehe~

Da' daffodil D said...

salam ziarah..selamat buat thesis ya.. :)

Siti Fatimah Nabihah said...

oo.. dah kurus erk@ huhu,jeles2!! hehe

erm.. okok1 gud luck with ur thesis k?

babymiLosh said...

petua plz! nak kuwus jugaaa!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

To putra...
✖huh.. takkanlah tinggal tulang macam kau pulak huhu✖✖✖

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to naqiubex...
✖tentang software developmental in chemistry...bukan tentang dia yeh huhu✖

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to ejan..
✖thank for the luck..!! u too..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to alhariez..
sekarang tak write dah, kitaorg maen taip dah hehe

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ti nadhirah..
✖masi menangis keh??huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ti zara..
✖ni rahsianya, jgn bagitaw org tau...
pakai baju itam jeh oun huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to Da' daffodil D said...
✖thank you, baik nya menziarah..jemputlah makan minum yeh huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ti siti..
✖✖✖jekes keh?? hehe
✖✖✖thanks for the wish ok

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to babymilosh..
✖✖✖petua yeh??
pakai jeh baju itam hehe

tengku_fir21 said...

hoyeah!!!
berjaya usaha selama ni!!!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to tengku_fir21..
✖✖✖eh eh aku yg kurus, kau pulak yang terlebih happy yeh huhu

E said...

jenuh ler wat thesis kena betapa ler

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

To E,
sekaran ni tak bertapa kat gua dah...canggih sikit.. bertapa kat shopping complex lagi byk idea kan kan kan hehe

scaryguys said...

kurus??? same same jeh saya nampak you??

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to scaryguys..
masa tu gua tak pakai baju itam kot huhu