About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Thursday, June 11, 2009

Seluar dalam AKA spender...


✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
Tajuk entry ni hanyalah pengalaman penulis semata-mata, tak ada kaitan dengan lucah yer ….^-^
Sehari sebelum esok, saya telah membuat kunjungan rasmi ke Giant tuk membeli tingkap(window shopping lah..)

Setelah satu jam berlegar di Giant.. saya pun menamatkan lawatan rasmi ni, tetapi sebelum meninggalkan Giant, saya membuat lawatan terakhir saya dalam tandas giant di samping menyiapkan urusan rasmi di sana ..

Alangkah terkejut nya saya biler saya terjumpa seluar dalam merah tergantung di paip basuh tangan…

Disebabkan Culture Shock ini lah telah menyebabkan saya tidak meneruskan lagi urusan rasmi saya…no more business!!

Semasa memandu balik, biler saya ternampak papan hotlink… saya terbayang BENDA merah tu..oh tidak!! -_-

✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
P.s: Sudah tiba masanya kita menangani masalah ini sebelum terlewat. Fikir dulu sebelum buang, Jadikan amalan mengitar semula sebagai sebahagian hidup kita...♫♫

20 comments:

haruan tasek said...

merah itu cinta.... malang ko dapat merah itu spender

babymiLosh said...

hahhaa...
merahmu bara semangat waja laaa... hehe ;p

alhariesz said...

bukan dia taknak menyahut seruan kerajaan untuk kitar semula tu bro....tu sebab kesan DNA tercemar dah melekat sebab kesilapan percaturan masa 'pembuangan'...wahahahahaaha...tu yg dia buang sebelum CSI tangkap dia...

hohoho....

::::LAdY FAFA:::: said...

eiwwwww yucks...lau i da pengsan da....hahha ;D

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ti haruan tasek..
sindir nampak..huhu..
kang saya kutip letak depan umah hang baru taw huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ti babymilosh...
merah konon, hang punya kot merah tu huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to alhariesz..
Huh?
awak pernah kaji keh dna macam tu ..mesti pernah buat ni huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to ladyfafa..
jgn pengsan, nanti makcik jumpa spender merah + lady fafa pengsan lagi trauma haha

zul hafixi said...

seb bek ko jumpa yg merah... kalo warna pink dalam gents... camne??

aizul said...

hahaha bengong ar ko nih!~ hhaa

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

To zul..
kalau jumpa pink, sah sah lah kau punya haha

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to aizul..
benggong?? kalau kau jumpa seluar dalam tu kau lagi benggong

joey said...

hahahaha..
nda sangka ada juga orang guna istilah membeli tingkap tuh selain dari aku..wakakaka

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to joey...
lah dah tingkap jeh FOC...huhu

Nadhirah Zamrose said...

yek...selekeh btul empunya sp*****r itu!

membeli tingkap...window shopping eh...huhuh:)

JHaZKiTaRo said...

menarik entri ni.. hehe.. salam ziarah dari bumi Ireland.. blog hopping :)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to Nadhirah Zamrose...
✖taw tak per... menyebabkan trauma jeh..
✖✖window shopping tu bukan beli tingkat yeh??hehe..cari kat kamus betol jeh hehe

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to JHaZKiTaRo ...
✖salam sejahtera balik!
✖jauhnya ireland?? salam dari sabah zealand gak hehe

Scaryguys said...

uh.. kutip then recycle balik

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to scary guys...
✖kutip?? tak terpikir langsung pulak haha