About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Monday, May 11, 2009

BlogWatcher: Aku ->Pelukis<-(5/5)




CREATIVE AND FASCINATING pics a simple words to describe this blog!! jarang sekali kiter boleh jumpa blog Malaysia yang mempamerkan kekreatifan artistik yang sgt tinggi tuk ditonjolkan dalam sesuatu blog...High-resolution art works scanned from the author brains.. Dengan kunjugan pelawat mencecah 5 angka.. Blog ini adalah sgt2 sesuai diberi 5 bintang...

About Author...
" Aku bukan manusia serius. Aku amat suka meconteng , mengeja-geja buku dan menonton wayang lebar. Jangan tertipu dengan wajah baik aku. Sebab mulut aku kadang2 amat jahat dan nakal sekali "---------enough statement to describe the brain of the author in viewing things in new ways or from a different perspective...^-^

Yang menarik tentang blog ni, kebanyakan pics nyer adalah berkaitan ngan gambar abstract.. setiap gambar tu memang byk teka teki... biler i tanya member yang kerja bhgn photographer ttg ape tu abstak, jawapanya pun abstark gak iaitu : "art that reject representation and have no starting- or finishing-point in nature" aku pun buat2 paham jeh lah tp yang penting I like the abstract kind of pics!! tahniah diucapkan kpd penulis blog ini kerana menghasilkan blog yang CoMel(sorry ah tak reti nk describe sbb bukan org seni) ni haha!! memang comel perghh..

4 comments:

alhariesz said...

Aku~Pelukis buka mata saya yang hidup ni dipenuhi jalan-jalan yang boleh dipilih...bukan jalan-jalan mati, yang harus diikuti kemana saja hala tujunya....meskipun menuju noktah...

Setuju...blog yang hebat...

Suka tengok belia-belia kita yang punya hala tuju dan matlamat kehidupan....

btw, blog sedare juga hebat...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

thanks alhariesz.. keep on following.. will be showing more interesting blog in future!

Muhammad said...

salam en ritz

terima kasih utk ulasan ini.
:)

Ya , kadang2 my blog terlalu komleks. kawan makan semeja pun selalu merungut. sebab terlalu halus seninya.

Tak mengapa..

Nanti...di hari kemudian.
Me akan letak tulisan merah di bawah. Utk menerangkan apa yg me maksudkan
:)

Terima kasih sekali lagi.
sebab mencuri waktu utk menulis bout blog me
:)

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

no problem bro, tagniah jugak menghasilkan blog yang sgt intresting!!

respek lah lu!!