About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Wednesday, May 13, 2009

Please dont read this!!: 13/05/2009


Richeal: Oh Abg blogspot, Hari ni tercatatlah lah satu sejarah yg memalukan dalam hidup sayer!! Arggggh!!!!

Blogspot: Sejarah?? apa sejarah pulak??

Richeal: Ade lah..malu ah nak cite!!

Blogspot:Cite ah, kan member! janji tak bagitaw org laen punya lah..no hal lah bro!

Richeal: Ok janji yeh! Citenyer mulanya macam ni, hari ni ingat nak p KFC try wifi guna psp, saje nak tunjuk psp lah tu hehe...

Blogspot: Lepas tu?

Richeal: So saya pilah counter dulu order X-meal yang ader twister tu...Lepas tu, hang tahu... tapi hang janji dulu jgn ketawa yeh!

Blogspot: Yeap..wokie...ah cepatlah sambung !!!

Richeal: Ok2! Lepas dah dpt dapat order, saya angkat lah dulang p meja saya... semasa cat walk ke meja saya tu..step by step---->kerdebok!! Dengan tak penuh voughnyer saya ngan dulang tu terjatuh sekali...ahhh!! imaginelah berapa ramai penonton waktu tu, dahlah siaran langsung!!! kalau masuk wayang confirm box office.. uwaaahh!!!!!

Blogspot:
Ai? macam mana boleh jatuh pulak??


Richeal: lantai licin punya pasal lah... ai malangyer!! Dengan pantas nyer saya mengangkat kepala yang dah dicemari arang ni keluar dari KFC tu, sumpah tak masuk kfc tu tuk 2 tahun lagi !!

Blogspot: Oh yekeh... jap yeh..nak p tandas jap,...(semasa blogspot dalam tandas)--->WAKAKAKAKKAKakakakaka!!HUHUHUhu! HEHEHhehehe!kakakaka!!!!!!!

P/s:
Masa KEJADIAN: 11.40am
tpt KEJADIAN: rahsia!
Pemerhati KEJADIAN: 2 org makcik yang tgh menikmati chezzy wedges & yg laen tak ingat!!
Kesan KEJADIAN: Trauma KFC... -_-

14 comments:

cIk JanNah said...

aduh~!!

sumpah malu gilaa...
kne mandi bunga lps nie~!!

hahaa

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

ah tu ah.. nak mandi bunga siap ngan ranting akar sekali tuk 2 bulan straight ni !! malu argh!!!

♥snoopy♥ said...

eh eleh~~~~

siapa dgn kau tu?? c tamei kah?
HAHAHAHHHAHAHAAAA~~~!!!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

alone yeh.. si tamei tu perawan so must stay at home 24 hour hahaha

alhariesz said...

sepatutnya lepas jatuh gedebuk tuh awak gi straight ke makcik2 yg makan wedges tu dan pura-pura tunjuk ke satu arah (mane-mane ar), then awak buat camni...

"Wakenabeb!"

atau

"Bang-Bang Boom!"

dah tentu perhatian orang ramai akan beralih kat makcik2 yg tengah kontrol ayu tu...sambil org sekeliling dok smart2kan diri memasing kononnya nak masuk TV....awak bleh kuar senyap2 ikut pintu belakang KFC...

WAHAHAHAHAHAAHAHA :D

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

hang ingat sayer ni artis$%#$$#$^ ... kalau artis pun expression muka pun kena jaga hahaha..

meself,Ms Fint said...

alah..ilexlah. tu KFC org tak kenal. hee.. ak penah jatuh kerusi aksi kartun kaki ke atas dgn baju kurungnya dlm dewan kuliah! aku lebih malang kan?

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

To meself,Ms Fint ....
jap yeh, nak p tandas jap (semasa ritz dlm tandas)..wakakakaka hahahaha hehehe kekeke

...............dah kuar tandas....
sabarlah "meself,Ms Fint", dah memang takdir tu.. tapi nak imagine lu jatuh tu errrrrrrrrlllmalunyer... hehe

jejaka anggun said...

catwalk kene tersusun babe...
jgn terlalu mendongak ke langit
ingat2 lantai lcin di bumi!

haha...

puterahati said...

hahahaha...
okla tue.. penah gak kantoi depan org ramai... huhuhuh..tba2 tergelincir.. hampehnyer selipar...

hm..nway, thnx 4 viewing my blog.. tq

putra said...

hahhaa
kesian giler..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

To jejaka anggun ...
tu ah, perlu ikut kursus modeling 2 bulan ni kekeke

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

puterahati....
hahaha sape surug pakai selipar tu, laen kali kaki ayam sudah huhu... thank u balik!

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

to putra...
Kesian...tau tak per..