About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Tuesday, May 12, 2009

Misi N Visi Cuti Sem: Nak dpt 6 pack!!

Takde maknanya 6pack tu, huhu bukannya 6 pack ah just wanna keep fit n healthy jeh.. tu terlebih sudah kalau 6 pack... ACTUALLY i want to start to control my diet and keep fit... sejak kaki stretch injure gara2 sparring taekwondo January lalu, bersukan memang stop terus, hampir 4 bulan ah jugak rest supaya injure tu pulih..sepanjang 4 bulan tu tido, makan, belajar, tido, makan, belajar, internet, tido, makan, tido, makan...etc hasilnya ONE GIANT PACK!! eh eh, jgn konfius pulak, x lah giant sgt pun, bdn masi normal ngan ketinggan lagi lah(nak cover sikit huhu) cuma naek 3.9 kg jeh... Yang penting sekarang cuti 2 bulan ni, saya Ritz akan berikrar memastikan badan saya tak ada celah bantal yang berlebihan lagi! Tu ikrar seorang perwira kekeke .. tp the interesting part is, semasa surf internet, jumpa satu video interesting, hanya buat 8 minit setiap hari jeh dapat 6 pack.. betolkeh? HARUS cuba ni!!



P/s: Idea nak kuruskan kan badan ni muncul kt otak selepas tgk The Biggest Loser...imaginelah pesertanya boleh ilang sampai 200 kg !! If i lose 2 kg pun susah haha

6 comments:

Lili Puteh said...

alang dpt six,
dpt 8 la trus.
hiks~

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

pergh.. 8 susah tu... rasanya standard size malaysia 6 jeh.. kekeke

FERDAUSferdy said...

dptkan 12 packs....

ke dlm package tuh ader chocolat??? nk...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

FERDAUSferdy: byk ar ko.. tapi chocolate cadburry ader 12 pack kot,,,, astaga..terpikir tu pulak... I must anti chocolate tuk 6 packk!!

FERDAUSferdy said...

eleh...lek la bro...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha ok ok...makan satu dua tak pe kot hehehe