About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Wednesday, May 6, 2009

Coursemate+best + giler2= Fauziah Salleh

From left: Din Poyoh, Tom Cruise@Ritz Phil, FAUZIAH SALLEH, Rad Jari Kecik..


Brad Pitt@Ritz Phil and Fauziah Salleh

Huh so long already i left behind this blog... ni gara2 exam punya hal lah ni so dont be angry with me, p marah exam tu especially si exam yang bernama Instrumental Analytical Chemistry, so so susah!! dahlah soalan byk out of syllabus (pandai2 jeh aku assume out of syllabus huhu)... Anyway the second friend dlm blog i want to introduce is Miss Fauziah Salleh..Bukan Fauziah Lattif yeh..senang jeh nak diffrentiate 2 fauziah ni, seorng hitam byk, seorg lagi putih byk huhu..jgn marah yeh yah(taw kau akan bc post ni)... Fauziah ni memang sporting giler.. kutuk setinggi gunung everest pun dia tak terasa sbb dia tak kecik hati coz hatinya selebar saiz badannya wakakaka ..acah jeh huhu.. Ok ok seriously dia memang baik sgt and lawak gak terutama bab bab cakap english ni, Fau mmg hebat dalam mengkombinasikan slang kelantan ngan english UK..hehe contohnya Canada boleh jadi Kanedeh.. wakaka tp beta mmg respect giler lah dye ni sbb dia mmg sgt bekerja keras tuk memperbaiki dirinya! All the best! Yang penting sekarang dia ader bf gaji 4 angka+kerja oversea+tinggi+ensem lah gak+org kelantan(satu negeri la)etc.. tulah tak boleh duduk diam sbb nak kahwin cepat dan dpt 10 anak kembar... betol pergh..hehe...above all..thanks for becoming my friends..really appreciate it ...^-^

P/s: Pembetulan, badan Fauziah taklah besar sgt seperti disebut dalam entry..badan nyer standard size jeh...segala kesilapan amatlah dikesali...uwahh

5 comments:

Sebastian said...

next time you must wrote about me..if not, i killed you ha ha]]]

♥snoopy♥ said...

eh...so whn r u goin bac twu?
mungkin boleh meet kot~

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

I at tawau zealand oledi lol... turun salji di sini taw hehehe..anyway ...pang come back at 20 may so kitaorg janji p tgk transformer sudah hehe

Putera Arjuna said...

salam ziarah..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

thanks putra arjuna...u r most welcome!!