About Me

My photo
biasa, tak pendek, tak gemuk, tak tinggi tapi perasan ensem.. sikit jar ar.. Be my follower and i will be you greatest follower ^-^ Peace!!

▄▀▄Sahabat Karib Saya▄▀▄

Thursday, May 7, 2009

Welcome to my club...


Necktie+Gift Box= RM 16.00..budget ok pergh..


Necktie bersempena tema cintailah alam sekitar kite

Today I would like to welcome a new member in my Ritzphil Necktie Otai Club... His name is Uncle Hijau Leno..huhu poyoh jeh bagi ucapan.. apa yang penting ialah hari ni my mummy belikan saya necktie baru, taklah mahal sgt tapi amat bermakna sebab my mummy yang give(sebab benda free gak lah hehe)..She know that my hobbies were collecting necktie just like my dad who also love to collect things but setem lah.. For me, the design necktie come first cause the unique is the key in buying necktie for my collection.. entah berapa byk dah necktie dalam koleksi saya tapi 1st time dapat jenama Leno, sebelum ni padini, john master, giorgo armani etc sampailah ke necktie kedai rm5.oo pun ader.. price second matter..design 1st.. dgr kata member saya leno ni kualiti tak berapa tapi design smart,,. i agree with him... huhu... ader sesiapa nk jual necktie atau nak campak keh...bgtaw sayer jeh ok!! Peace!!

3 comments:

cikgufarha said...

ermm aritu jejalan kay jusco taman u...sy tgk kat kedai rm5 ada yg cam tie dlm kotak tu wahahah tp harga mcm awak tulis tu r..kehkeh selamat bercuti hehe

jemput le dtg jejalan kat ganu ye...n jadi follower sy kat doraemon tuhh

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

huhu wokie, nanti betul2 dtg terenganu, hang tak de...karate hang...huhu

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...
This comment has been removed by the author.